Το franchise του “Fantastic Beasts” συνεχίζει ακάθεκτο (;), μετά και από όσα συνέβησαν με την απομάκρυνση του Johnny Depp, o οποίος είχε έναν κεντρικό ρόλο στις ταινίες υποδυόμενος τον Grindelwald – τον κακό μάγο της υπόθεσης στη δεδομένη χρονική στιγμή-, με την 3η ταινία που φέρει τον τίτλο #SecretsOfDumbledore. Η Warner Bros, λοιπόν, πριν καιρό επιβεβαίωσε ότι στην επικείμενη 3η ταινία “Fantastic Beasts” ο ρόλος του Grindelwald θα γίνει recast και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία δήλωσε ότι : “Johnny Depp will depart the Fantastic Beasts franchise. We thank Johnny for his work on the films to date.“. Ο ηθοποιός από την μεριά του έκανε μια δήλωση στη σελίδα του στο Instagram σχολιάζοντας παράλληλα και την πρόσφατη δικαστική απόφαση στο Ηνωμένο Βασίλειο επί της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του που ήταν αρνητική για αυτόν και προφανώς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον τερματισμό της συνεργασίας του με το στούντιο της Warnber Bros.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το ευχάριστο σε όλη αυτήν την άσχημη υπόθεση είναι ότι για τον συγκεκριμένο ρόλο επιλέχθηκε εν τέλει ο Mads Mikkelsen – δεν θα μπορούσαν να κάνουν ίσως καλύτερη επιλογή – που λόγω και των ζυγωματικών του μεταξύ άλλων υποδύεται εξαιρετικά χαρακτήρες κακών και τρομακτικών τύπων, ενώ, θα είναι ο δεύτερος αδελφός Mikkelsen που υποδύεται μάγο, καθώς ο αδελφός του ήδη υποδύεται τον μάγο Stregobor στο Witcher. Ας θυμηθούμε δε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έχει περάσει από διάφορους ηθοποιούς ήδη από τα χρόνια των ταινιών Harry Potter όπως ο James Campbell Bower και ο Colin Farrell.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ:

To promo του trailer που είχε προηγηθεί:

Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τον Mads Mikkelsen ως Grindelwald και φυσικά θέλουμε να δούμε παραπάνω:

Εικόνα

Βλέπουμε επίσης και ένα σύμβολο που δεν έχουμε ακόμα μάθει καλά, το οποίο ανήκει στην Συμμαχία του Grindelwald/Grindelwald Alliance, δηλαδή τους πιστούς και φανατικούς ακολούθους του σκοτεινού μάγου. Το σχέδιο αποτελείται από δύο G (Gellert Grindelwald) που εφάπτονται και καθρεπτίζουν το ένα το άλλο. Είναι από ότι φαίνεται κάτι σαν τους μετέπειτα Θανατοφάγους του Voldemort.

r/FantasticBeasts - What is this symbol?

Όσον αφορά την τοποθεσία που βρίσκεται αυτή η σκηνή κάποιοι θεωρούν ότι είναι το Castelobruxo, η αντίστοιχη, δηλαδή,  βραζιλιάνικη σχολή μάγων που βρίσκεται στην Λατινική Αμερική και διακρίνεται για την Mazizoology, τον τομέα του Newt με άλλα λόγια. Οπότε θα δούμε καινούργια μέρη, Σχολές μαγείας και Κάστρα διευρύνοντας και άλλο τον φανταστικό κόσμο του Harry Potter. Φυσικά, κάποιοι ακόμα αναμένουμε να δούμε τo Durmstrang, την σχολή του Gellert Grindelwald, αλλά και πολλών άλλων διακεκριμένων στις Σκοτεινές Τέχνες μάγων.

Στο trailer βλέπουμε μια καινούργια μηχανή (Time-Turner) που ίσως να είναι μια πρώιμη μηχανή του χρόνου σαν αυτήν που είχε η Ερμιόνη για να προλαβαίνει όλα της τα μαθήματα, όταν αυτά συνέπιπταν. H μηχανή αυτή έχει πάνω της ανάγλυφα κάποια μαγικά ζώα, ένα εκ του είδους τους φαίνεται να το κρατάει σε κάποια σκηνή ο Newt στα χέρια του.

Εικόνα

Τέλος, ο Credence με μακρύ πλέον μαλλί φαίνεται να μάχεται με τον Albus Dumbledore.

Εικόνα

Διαβάστε την κριτική μας για το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald εδώ:

7 books, 25 years, three actors, and ten movies and still going strong.

Εικόνα

Απάντηση