Η 16η Ιουνίου πλησιάζει και το HBO στρώνει το δρόμο για μία, όπως ήδη διαφαίνεται, εξαιρετική δεύτερη σεζόν του House of the Dragon. Σχεδόν ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν κυκλοφόρησε το επίσημο trailer αυτής, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα teaser trailer και δύο ακόμα επίσημα trailers, ένα για κάθε πλευρά που θα παλέψει για το Σιδηρούν Θρόνο: Οι Πράσινοι κι οι Μαύροι, άλλως οι Ταργκάρυενς και οι Χάιταουερς, άλλως η νόμιμη βασίλισσα του Γουέστερος και οι Σφετεριστές.

Διάλεξε πλευρά μας λέγανε στα δύο τρέιλερ που προηγήθηκαν και τώρα είναι η ώρα του Γουέστερος να πράξει το ίδιο. Με ποιους θα συνταχθούν οι Μεγάλοι Οίκοι του Βασιλείου; Το κυνήγι συμμάχων έχει ήδη ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν, αλλά τώρα αναμένεται να κορυφωθεί, αφού όχι μόνο θα πρέπει όλοι να διαλέξουν πλευρά, αλλά και να υποστηρίξουν την επιλογή τους έμπρακτα: Στο πεδίο της μάχης!

Το trailer μας άφησε υποσχέσεις μεγάλων μαχών στο πεδίο, με τους δράκους των δύο πλευρών να ρίχνονται κι αυτοί στον αγώνα για τον Σιδηρούν Θρόνο. Ο τελευταίος, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν βρίσκεται αδέσποτος, αλλά κρατιέται με νύχια και με δόντια από τους Χάιταουερς, οι οποίο έχουν κατά κάποιο τρόπο “το πλεονέκτημα της έδρας”. Ο σφετεριστής βασιλιάς Αίγκον ο Δεύτερος διεθέτει, επίσης, το βαρύ όνομα των Ταργκάρυεν, το Κινγκς Λάντινγκ, αλλά και έναν από τους πιο δολοπλόκους χαρακτήρες του Game of Thrones, τον παππού του, Όττο Χάιταουερ.

ALL MUST CHOOSE

Σε αυτήν την αναμέτρηση κανείς δεν πρόκειται να πάει με το σταυρό στο χέρι και αναμένεται αμφότερες οι πλευρές να τα δώσουν όλα και σε κάθε επίπεδο, προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους. Έτσι, ήδη από το trailer καθίσταται σαφές ότι η σειρά, εκτός από σπουδαίες μάχες, μας επιφυλάσσει πλούσια ίντριγκα, δολοπλοκίες και πισώπλατα μαχαιρώματα:

Ο εξωτερικός εχθρός μπορεί να πολεμάται με σπαθιά, αλλά ο εσωτερικός εχθρός είναι πιο ύπουλος

Δείτε το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν εδώ:

Απάντηση