Σύμφωνα με το “Collider“. οι δημιουργοί του Game of Thrones David Benioff και D.B. Weiss σκοπεύουν να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη για το Netflix το βιβλίο του Richard Power με τίτλο “The Overstory”, το οποίο το 2019 κέρδισε το βραβείο Pulitzer στην κατηγορία της φαντασίας.

David Benioff, D.B. Weiss Adapting 'The Three-Body Problem'

Βέβαια, μετά το τέλος του Game of Thrones και έως τώρα, οι δυο δημιουργοί δεν έχουν ολοκληρώσει κανένα από τα project που έχουν κατά καιρούς ανακοινωθεί ότι θα ασχοληθούν. Πρώτα η τριλογία Star Wars που θα δημιουργούσαν για την Disney ακυρώθηκε, ενώ, έπειτα, στο πλαίσιο της συμφωνίας τους με το Netflix, ανακοινώθηκε ότι θα μεταφέρουν την σειρά βιβλίων “The Three Body Problem”.

Ωστόσο, είναι προς το παρόν άγνωστο σε τι στάδιο παραγωγής βρίσκονται με αυτό. Είναι, λοιπόν, λίγο παράδοξο να ασχολούνται τώρα με ένα διαφορετικό project παράλληλα, εκτός αν κάτι καθυστερεί το άλλο project τους. Το βιβλίο αφορά πέντε δέντρα τα οποία έρχονται κοντά μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες τους με 9 Αμερικάνους και συζητούν την καταστροφή των δασών.

Το συγκεκριμένο βιβλίο τυγχάνει να είναι το αγαπημένο βιβλίο της Emilia Clarke, όπως έχει η ίδια δημοσιεύσει στο Instagram.

Στο μάτι είχαν βάλει επίσης και το “Lovecraft” των Hans Rodionoff και  Keith Giffen: Επόμενος στόχος των D&D: Lovecraft

Απάντηση