d83938eb-435b-4367-ac4b-20b76da5c413_text_hi

Μετά από πάααρα πολύ καιρό ο Guy Ritchie επιστρέφει στις βάσεις του. Επιτέλους! Το trailer της καινούριας του ταινίας με τίτλο “The Gentlemen” μας μεταφέρει πίσω στις παλιές καλές εποχές των εξαιρετικών “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” και “Snatch”, αλλά και των συμπαθέστατων “Revolver” και “Rock ‘n’ Rolla”!
(Σκηνοθέτης επίσης των Sherlock Holmes με τον Robert Downey Jr, “The Man from U.N.C.L.E.”, “King Arthur: Legend of the Sword”, “Aladdin”)

Καταιγιστική εναλλαγή σκηνών, καυστικοί διάλογοι, ανταλλαγή πυροβολισμών, το ψωμοτύρι, δηλαδή, του Guy Ritchie, μαζί με ένα εξαιρετικό καστ υπόσχονται να μας στροβιλίσουν στη δίνη του γκαϊριτσικού βρετανικού υποκόσμου!

Το μεγάλο κόλπο της ταινίας; Η θέση του χαλίφη της μαριχουάνας στο μουντό Λονδίνο. Χαλίφης; Ο Matthew McConaughey, στο ρόλο του Αμερικάνου που μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο της νταφού, θέλει να εξαργυρώσει το συνταξιοδοτικό του πρόγραμμα και να αποσυρθεί. Υποψήφιος βεζύρης ο Henry Golding, ο οποίος ανοίγει δυναμικά την κούρσα της διαδοχής φέρνοντας τα πάνω κάτω στην πιάτσα! Οι Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, μαζί με τους Colin Farrell και Hugh Grant ρίχνονται σε αυτό το ξέφρενο ράλλυ για την καρέκλα σε ρόλους που αναμένουμε με ανυπομονεσία να μας εκπλήξουν!

Ο Ritchie βλέπει το “The Gentlemen” ως το διασκεδαστικό αποτέλεσμα της ένωσης δύο διαφορετικών κόσμων, αυτών της βρετανικής αριστοκρατίας με τον “αμερικάνικο τρόπο”, ενώ, σημειώνει πως η μαριχουάνα είναι ένα είδος διασκάδεσης που χρήζει προσοχής με τον παράγοντα χρήμα να εμπλέκεται στη μέση (βλ. δήλωση Ritchie στο EW)

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020.

CR204348.ARWTG_08279_04-e1570020768763-700x352The-Gentlemen-film-Guy-Ritchie-920x584gj49lo81f5q31The_Gentlemen_poster

Απάντηση