Μετά από μια βασανισμένη περίοδο γυρισμάτων, καθώς ελέω κόβιντ σχεδόν όλες οι παραγωγές σειρών και ταινιών σταμάτησαν και ξεκίνησαν ξανά αρκετές φορές, η 2η σεζόν του Witcher σύμφωνα με δημοσιεύσεις ηθοποιών στο ίνσταγκραμ φαίνεται να ολοκληρώνει άμεσα – εντός της εβδομάδας, αν όχι αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως υπονόησε σήμερα η δημιουργός της σειράς Lauren Hissrich – τα γυρίσματά της. Έχουν εδώ και καιρό κυκλοφορήσει διάφορες μακρινές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ωστόσο, αυτές που μας ενθουσίασαν περισσότερο ήταν οι πιο πρόσφατες εικόνες που λογικά αφορούν μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ξωτικών των βιβλίων του Witcher. Αυτοί οι ομάδα ξωτικών είναι γνωστή ως “Wild Hunt“(αποκαλούνται και Wraiths of Mörhogg ή Red Riders) και είναι αρκετά γνωστή και από το τρίτο βιντεοπαιχνίδι της εταιρείας CD Projekt Red  “The Witcher 3: Wild Hunt“.

Εικόνα

Η ομάδα αυτή των ξωτικών έχει αρκετά εχθρικές προθέσεις και αν η σειρά την εισάγει στην πλοκή της 2η σεζόν θα μας δώσει επιτέλους αρκετή ιστορία από την μυθοπλασία των βιβλίων του Andrzej Sapkowski, κάτι που δεν συνέβη στην 1η σεζόν εφόσον εκεί κύριο μέλημα ήταν φυσικά να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές και τον κόσμο των φανταστικών πλασμάτων στον οποίο κινούνται με έμφαση παράλληλα και στους κύριους ανταγωνιστές τους. Έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα σχετικά με την δύναμη που κρύβει η Ciri και, γενικότερα, για τα ξωτικά και την μαγεία τους (η Yennefer αναφέρεται πως έχει αίμα ξωτικών στην 1η σεζόν αλλά τίποτα περαιτέρω), πόσες ομάδες ξωτικών υπάρχουν και που ζουν.

Εικόνα

Ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας κυνηγών ξωτικών είναι η εξωτερική τους εμφάνιση που είναι επίτηδες πέρα για πέρα τρομακτική και συνίσταται από μια σαν σκελετό πανοπλία, την οποία φέρουν τόσο αυτοί όσο και τα αποκλειστικώς μαύρα τους άλογα, ενώ, τα όπλα που φέρουν είναι εξωπραγματικά και περίεργα. Οι φωτογραφίες από το σετ αν μη τι άλλο συνηγορούν στο ότι θα δούμε αυτή την ομάδα, ωστόσο, στα βιβλία εμφανίζονται για πρώτη φορά στο 4ο κατά σειρά βιβλίο Time of Contempt (η σειρά των βιβλίων είναι σχεδόν στοιχειώδης καθώς τα 2 πρώτα σε μεγάλο βαθμό περιέχουν μικρές ιστορίες που δεν αναφέρονται με γραμμική αφήγηση ούτως ή άλλως). Η πρώτη σεζόν είχε υλικό από το 1ο και το 2ο βιβλίο και ξέρουμε ήδη πως η 2η σεζόν θα περιέχει και μια ιστορία από το 1ο βιβλίο, οπότε είναι δύσκολο να ακολουθήσει κανείς την σειρά των ιστοριών που θα μεταφερθούν και πως θα της πλέξουν στην σειρά.

Πιθανότατα η εν λόγω σκηνή να είναι προς το τέλος της σειράς και απλά να μας συστήσει αυτή την καινούργια ομάδα ξωτικών που θα είναι ο επικείμενος εχθρός της 3η σεζόν.

Η 2η σεζόν θα κάνει, αν όλα πάνε καλά, πρεμιέρα τον χειμώνα και ελπίζουμε να δούμε κάποιο πρώτο teaser της 2ης σεζόν μετά το Πάσχα!

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από: https://redanianintelligence.com/2021/03/27/photo-the-witcher-may-be-introducing-the-wild-hunt-in-season-2/

Απάντηση