Τελικά στο τέλος της πρώτης σεζόν του Snowpiercer είδαμε με σαφήνεια και σε σχέση με το μέγεθος ενός ανθρώπου πόσο μεγάλα είναι τα τραίνα αυτά στην σειρά στην τελική σκηνή (λογικά το τραίνο στην φωτογραφία είναι το Big Alice).Αυτό όμως που μας ενθουσίασε περισσότερο από αυτό ήταν η επιβεβαίωση στο preview για την 2η σεζόν ότι ο Sean Bean θα υποδυθεί τον ρόλο του κύριου Wilford,ο οποίος ζει.

r/snowpiercer - The size of this thing...

H αλήθεια είναι ότι πέρσι είχαμε μάθει πως ο ρόλος προοριζόταν για τον Sean Bean δεν ήταν όμως βέβαιο ούτε εάν ο χαρακτήρας ζει ούτε εάν θα τον βλέπαμε στην οθόνη,καθώς είχαμε ακούσει μονάχα την φωνή του (στις ηχογραφημένες ομιλίες).Φυσικά τα αστεία δεν έλειψαν,δεδομένου ότι ο Sean Bean έχει μια παράδοση σε ρόλους που οι χαρακτήρες πεθαίνουν πάντα πριν το τέλος!Έτσι εν προκειμένω πολλοί σημείωσαν ότι ο Sean Bean πήρε έναν ρόλο που ο χαρακτήρας του είχε ήδη πεθάνει πριν καν ξεκινήσει η σειρά,ενώ αφότου εμφανίστηκε στο preview της 2η σεζόν τα στοιχήματα ξεκίνησαν σχετικά με το σε ποιο επεισόδιο πρόκειται να πεθάνει.

Στην ταινία του σκηνοθέτη Bong Joon-ho στην οποία βασίστηκε η σειρά ο ρόλος του κύριου Wilford άνηκε στον ηθοποιό Ed Harris γνωστός για τους ρόλους των κακών χαρακτήρων,των “ανταγωνιστών”, που συνήθως αναλαμβάνει.

Snowpiercer Season 2 Trailer Reveals Sean Bean's Role | Den of Geek

Μαθαίνουμε δε ότι στο τελευταίο επεισόδιο το Snowpiercer έχει πλέον 994 βαγόνια από 1001 και ότι το κυνηγάει ένα άλλο τραίνο ακόμα πιο μεγάλο ονόματι Big Alice,το οποίο καταφέρνει να το φτάσει και να το σταματήσει.Ο μοναδικός επιβάτης από το άλλο τραίνο που βλέπουμε στο τέλος είναι μια κοπέλα,η οποία κατά τα λεγόμενα της είναι η Alexandra Cavill(Rowan Blanchard),η κόρη της Melanie, και η οποία μεταφέρει ένα μήνυμα εκ μέρους του κύριου Wilford.

Το Promo:

Ακούμε στο πρόμο τον κύριο Wilford να δηλώνει ότι επέστρεψε και ότι ήρθε να πάρει ότι του ανήκει “I’m back. And I’ve come to take what’s mine”  και την Melanie να δηλώνει πως δεν θα του δώσει τίποτα ανεξαρτήτως τι θα της κάνει “I won’t give you anything,” , “no matter what you do to me”. Είναι πιθανόν η Melanie και ο κύριος Wilford να συνδέονται και σε ένα άλλο επίπεδο προσωπικό πέραν του επαγγελματικού και της τριβής που είχαν στο πλαίσιο της επιχείρησης του Snowpiercer.Οι θεωρίες είναι πολλές και συγκλίνουν στο ότι σίγουρα γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και ότι μάλλον τους συνδέει κάτι πολύ στενά.

Πόσες σεζόν θα δούμε;

Η σειρά μπορεί να ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν,ωστόσο ο showrunner ,Graeme Manson, ανέφερε σχετικά και με την τρίτη σεζόν κάποια πράγματα που έχει υπόψη:

“Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή αίσθηση του πως θα μπορούσε να είναι η 3η σεζόν.Θα είναι περισσότερο θέμα να επιλέξουμε πως θα τελειώσει η 3η σεζόν,εάν θα είναι δηλαδή ένα σημείο cliffhanger ή άλλως αγωνιώδες φινάλε ή όχι.Δεν είμαι σίγουρος.Το τελικό σημείο,το σημείο που θα θέσουμε το τέλος μας,ελπίζουμε να μετατεθεί αρκετές σεζόν πιο κάτω.Είτε μένεις στο τελικό σημείο και βρίσκεις έναν τρόπο να κάνεις reboot τους χαρακτήρες και το τραίνο.Δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι.Υπάρχουν τόσες ιστορίες αντίστοιχες του Snowpiercer όσα είναι και τα τραίνα όπως μπορείτε να φανταστείτε.Πιστεύω ότι είναι ένα franchise,το οποίο μπορείς να κάνεις reboot σε διάφορα χρονικά σημεία,σε διαφορετικά τραίνα ή και με διαφορετικό καστ.Με αυτό το καστ,ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε πέντε ή έξι σεζόν“/“I think we have a good sense of what our Season 3 could be. It would be more about figuring out a Season 3 ending, whether it’s a cliffhanger to come back again, or not. I’m not sure. The end point, that flagpole that we put up, hopefully moves down the road with more seasons. Or you stick to that end point and figure out a reboot of the characters and the train. I’m not sure what that would look like. There are as many Snowpiercer stories as there are trains that you can imagine. I think it’s a franchise that you could reboot, in a different time, on a different train, or with a different cast. With this cast, let’s hope that we’re looking at five or six seasons.”

Εικόνα από το graphic novel:

This French sci-fi epic took 30 years to translate, and it was ...

Πότε θα δούμε την δεύτερη σεζόν:

snowpiercer-daveed-diggs-jennifer-connelly-01

Η σειρά Snowpiercer βίωσε μια καθυστέρηση στην πρεμιέρα της πρώτης σεζόν,ενώ και η δεύτερη σεζόν δεν πρόλαβε να προχωρήσει αρκετά στα γυρίσματα πριν την πρεμιέρα της πρώτης.Ωστόσο υπήρχε κάποιο υλικό ώστε να κυκλοφορήσει το preview που είδαμε.Τα γυρίσματα γίνονται στο Καναδά και σύντομα θα ξεκινήσουν ξανά,όμως λογικά δεν θα δούμε την 2η σεζόν πριν το επόμενο καλοκαίρι.

Απάντηση