Πριν λίγο δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές της ταινίας “DUNE”.

Η Zendaya ως Chani:pZendaya as Chanip

Ο Οίκος Atreides, από τα αριστερά προς τα δεξιά : Timithée Chalamet as Paul Atreides, Stephen Mckinley Henderson as Thufir Hawat, Oscar Isaac as Duke Leto Atreides, Rebecca Ferguson as Lady Jessica Atreides, Josh Brolin as Gurney Halleck and Jason Mamoa as Duncan Idaho

pThe House Atreides Left to Right Timithe Chalamet as Paul Atreides Stephen Mckinley Henderson as Thufir Hawat Oscar...

Ο Javier Bardem με τον σκηνοθέτη Denis Villenueve:

pDirector Denis Villeneuve and Javier Bardem on the setp

Ο Josh Brolin ως Gurney Halleck: pJosh Brolin as Gurney Halleckp

Η Rebecca Ferguson ως Lady Jessica Atreides:

pRebecca Ferguson as Lady Jessica Atreidesp

Ο Oscar Isaac ως Duke Leto Atreides:

pOscar Isaac as Duke Leto Atreidesp

Ο Jason Mamoa ως Duncan Idaho:

pJason Mamoa as Duncan Idahop

Η Sharon Duncan-Brewster ως Liet Kynes:

pSharon DuncanBrewster as Liet Kynes.p

Χθες είδαμε την πρώτη εικόνα του πρωταγωνιστή της πολυαναμενόμενης ταινίας “Dune” που θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τα βιβλία του Frank Herbert(τα οποία έχουν ξαναμεταφερθεί με πιο γνωστή ίσως εκδοχή αυτή του σκηνοθέτη David Lynch). Αυτή την φορά το πρότζεκτ έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Denis Villenueve,ο οποίος μετά από τις ταινίες Blade Runner 2049 και Arrival,έχει καθιερωθεί στο είδος του sci fi και για αυτό έχουμε μεγάλες προσδοκίες από την επικείμενη ταινία. Η ταινία φαίνεται προς το παρόν  “αλώβητη” από τον κορονοϊό,καθώς η πρεμιέρα τις που είχε οριστεί εξαρχής για την 18η Δεκεμβρίου 2020 δεν έχει ακόμα αλλάξει,όπως συνέβη με πολλές άλλες ταινίες.

Εικόνα

Στην φωτογραφία ο Timothee Chalamet ως Paul Atreides φαίνεται να βρίσκεται πιθανότατα στο πλανήτη Caladan,ένας πλανήτης γεμάτος νερά,ωκεανούς,ποτάμια και λίμνες,όπου βρίσκεται το “πατρικό” του Οίκου Atreides,είναι δηλαδή το μέρος από το οποίο κατάγονται. Παρόλα αυτά ως Οίκος τους έχουν αναθέσει την διοίκηση και έχουν με άλλα λόγια την κυριαρχία στον πλανήτη Arrakis,ο οποίος έχει εντελώς διαφορετική γεωλογία,καθώς είναι έρημος γεμάτος από αμμόλοφους “dunes”(εξ ου και το όνομα της saga).Μπορούμε όμως να πούμε ότι ίσως το εν λόγω μέρος να είναι ένα μελλοντικό όραμα(όχι με την μεταφυσική έννοια) του πλανήτη Arrakis αλλά ας αφήσουμε τα σπόιλερς στην άκρη….

Το καστ της ταινίας είναι γεμάτο με “μεγάλα” ονόματα:

Εικόνα

*Μαζί με τις φωτογραφίες η παραγωγή της ταινίας ντεμπούταρε και την επίσημη σελίδα της ταινίας στο Instagramm , ενώ έχει και twitter και facebook page.

Απάντηση