Πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η τελευταία σεζόν του Game of Thrones είχαμε ήδη μάθει ότι μια από τις 5 αρχικά ιδέες για spin-off σειρές θα προχωρούσε στα γυρίσματα ενός πιλότου ώστε να αποφασιστεί εάν θα πάρει το πράσινο φως για να γυριστεί σε ολοκληρωμένη σειρά. Αυτή η σειρά είχε εμφανιστεί με διάφορα ονόματα, όλα βέβαια ανεπίσημα,όπως The Long Night (αυτή την ονομασία προτιμούσε και χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο Μάρτιν) και Bloodmoon μια κωδική ονομασία (τουλάχιστον του πιλότου). Αυτός ο πιλότος πήγε λίγο πολύ άκλαφτος και άπατος χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι ισχύει από τις φήμες που ακούγονται για το τι περιείχε, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά για να τον δούμε. Παρόλα αυτά, ένας παράγοντας προς την ακύρωσή του σίγουρα ήταν ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τους White Walkers στην τελευταία σεζόν του GoT και κατέστρεψαν ουσιαστικά όλο το hype και το ενδιαφέρον που υπήρχε για αυτό το prequel που κατά βάση θα εστίαζε ακριβώς στους White Walkers!

Το site https://redanianintelligence.com/2020/07/21/new-tidbits-about-the-cancelled-game-of-thrones-prequel-leaf/ ακούραστο το τελευταίο διήμερο σχετικά με τις ειδήσεις του franchise GoT του ΗΒΟ μάζεψε κάποιες ακόμα πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για αυτό το άτυχο prequel και δη τον πιλότο του που μάλλον ποτέ δεν θα δούμε.

Σύμφωνα με το ως άνω άρθρο, η Naomi Watts, η οποία θα υποδυόταν μια γνωστή κυρία του Γουέστερος με ένα σκοτεινό μυστικό (κατά κάποιους ίσως να υποδυόταν και τον Lann πρόγονο των Lannisters), είχε και μια κόρη,την οποία υποδυόταν η ηθοποιός Amy McPherson

Περαιτέρω, τα Παιδιά του Δάσους θα έπαιζαν κομβικό ρόλο στη σειρά και οι πληροφορίες, σύμφωνα με το άρθρο, αναφέρουν ότι ο χαρακτήρας με το όνομα Leaf που είδαμε στο σύμπλεγμα σπηλιών που ο Μπραν έμεινε μαζί με τον Bloodraven θα ήταν τακτικό μέλος του καστ. Φυσικά, αυτό θα συνδυαζόταν με εκείνη την φλάσμπακ σκηνή που είχαμε δει τον χαρακτήρα αυτόν, την Leaf, μαζί με άλλα Παιδιά του Δάσους να δημιουργούν τον Night King της σειράς, δεδομένου ότι η ίδια είχε δηλώσει πως ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία.

Game of Thrones': The Children of the Forest's secret plan

Το άρθρο αναφέρει την προσθήκη στο καστ ενός ζεύγους διδύμων ηθοποιών, Leah Gayer και Mhairi Gayer, των οποίων τον ρόλο δεν γνωρίζουν οι πηγές του site. Ωστόσο, τα ονόματα τους στο πιλότο, Caera και Vera, οδηγούν σε μερικά συγκεκριμένα συμπεράσματα,καθώς το σύμπλεγμα φωνηέντων “ae” υποδεικνύει βαλυριανή καταγωγή.

Το άρθρο αναφέρει και κάποια περαιτέρω στοιχεία για άλλους ηθοποιούς που είχαν προστεθεί στο καστ και τι ρόλους μπορεί να υποδύονταν.

Bloodmoon: Everything you need to know about the GOT prequel ...

Φήμες για τον πιλότο: Ένας “μαγικός” γάμος και η πτώση ενός μετεωρίτη;

Πέρα από το άρθρο, οι θεωρίες και οι φήμες για αυτόν τον περίφημο πιλότο δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με ένα κανάλι στο youtube (lucifer means lightbringer) ένας ηθοποιός extra του πιλότου μετέφερε τις εξής πληροφορίες: το επεισόδιο αφορούσε τον γάμο μεταξύ μιας πριγκίπισσας Stark, η οποία είναι και greenseer, όπως ο Μπραν,χωρίς όμως να το γνωρίζει, και του τελευταίου απογόνου του Οίκου των Casterly. Ο γάμος και η ολοκλήρωση του (bedding) λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια μιας έκλειψης/bloodmoon οπότε και πέφτει στο Γουέστερος ένας μετεωρίτης προκαλώντας την Μεγάλη Νύχτα/Long Night.

casterly-rock

Φυσικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ίσως είναι καλύτερο που δεν προχώρησε ποτέ σε σειρά ο εν λόγω πιλότος. Θα ήταν σίγουρα ενδιαφέρον να μπορέσουμε κάποια στιγμή να τον δούμε για να έχουμε μια ιδέα αν άξιζε ή όχι να γίνει σειρά και ποια ιστορία ήθελε να μας πει.

Απάντηση