Εντάξει, οι ίδιοι μπορεί να μην είναι σε αυτό το επετειακό μουντ, για εμάς, όμως, η ανακοίνωση της νέας ταινίας των Simon Pegg και Nick Frost συμπέφτει με την προ εικοσαετίας πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά Spaced, πίσω στο μακρινό 1999. Έκτοτε, κάθε κοινή τους δουλειά είναι μια σκέτη απόλαυση!

Πέραν της ηθοποιίας, αξίζει να σημειώσουμε, πως στις περισσότερες δουλειές τους υπογράφουν οι ίδιοι το σενάριο. Στην απολαυστική “τριλογία” Shaun of the Dead (2004), Hot Fuzz (2007), The World’s End (2013), στις οποίες συμρπωταγωνιστούν, το σενάριο υπογράφει ο Simon Pegg μαζί με τον εξαιρετικό Edgar Wright, ενώ, οι δυο τους συνυπογράφουν το σενάριο του ξεκαρδιστικού Paul (2011). Τελευταία κοινή τους εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη, πέρισυ, με τη συμμετοχή τους στο Slaughterhouse Rulez (2018) σε ένα απροσδόκητο cast, στο οποίο, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν οι Margot Robbie και Michael Sheen (δεν πήγε πολύ καλά το συγκεκριμένο). Επιπλέον από το 2017 έχουν ιδρύσει τη δική τους εταιρεία παραγωγής ταινιών, η οποία ετοιμάζεται να εισέλθει και στη μικρή οθόνη, έχοντας ανακοινώσει ήδη δύο σειρές: Το Truth Seekers, μια σειρά στο στυλ των Pegg και Frost με 30λεπτα επεισόδια, όπως επίσης και τη μεταφορά στη μικρή οθόνη της σειράς βιβλίων Rivers of London του Ben Aaronovitch.

Η νέα ταινία που ετοιμάζουν φέρει τον τίτλο Svalta, από το όνομα του μικρού σουηδικού νησιού, στο οποίο διαδραματίζεται η ιστορία δεν υπάρχει τέτοιο νησί, μην το ψάξετε. Όπως ανακοίνωσαν, πρόκεται για μία ταινία “τρόμου”: Ένας κατά συρροή δολοφόνος παίρνει στο κατώπι μια οικογένεια που μεταβαίνει στο απομακρυσμένο νησί Svalta για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα θελαν και τα ‘παθαν, με τους ντόπιους να μην δείχνουν καμία απολύτως διάθεση να τους βοηθήσουν. Αυτή τη φορά το σενάριο υπογράφει ο Nick Frost.

Πηγή: Deadline

Απάντηση