Tη στιγμή που η ταινία Avengers: Endgame απέχει μόλις ένα μήνα από την πρεμιέρα της στο σινεμά , η οποία αναμένεται λίγο πολύ να δώσει ένα τέλος , έστω προσωρινό , σε αυτή την σάγκα των τελευταίων περίπου 11 χρόνων , ο πρόεδρος του στούντιο της Μάρβελ Kevin Feige έχει ήδη ξεκινήσει να επεξεργάζεται την συνέχεια του MCU ονόματι “Phase 4”. Οπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter, ήδη η Angelina Jolie βρίσκεται σε συζητήσεις και πολύ βάσιμα μάλλον θα συμφωνήσει στο να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την καινούργια σάγκα , στην ταινία με τον παροντικό τίτλο “The Eternals – Οι αιώνιοι”. H ταινία θα αφορά κοσμικούς χαρακτήρες / χαρακτήρες του σύμπαντος και εκτός του πλανήτη Γη με την επιλογή της Τζολί να φαίνεται ταιριαστή για κάτι τέτοιο. Φυσικά , τα ίδια τα κόμικ με αυτούς τους χαρακτήρες δεν είχαν γνωρίσει ποτέ την ίδια επιτυχία σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα που έχουν ήδη μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη  και για αυτό δεν μας είναι σχεδόν καθόλου γνωστά , ενώ ήταν δημιουργία του Jack Kirby κάνοντας το ντεμπούτο τους το 1976 .

873e8cf127644823f57f035be78298dc8f0ec528

Οι Eternals ήταν το προϊόν γενετικών πειραμάτων που έκαναν οι Celestials – να μας συγχωράτε που δεν τολμάμε να το μεταφράσουμε – όταν πριν από εκατομμύρια χρόνια επισκέφθηκαν τη Γη και βρήκαν πρωτό-ανθρώπους , οι οποίοι για χρόνια ήταν επιφορτισμένοι με το καθήκον να προστατεύουν το ηλιακό σύστημα. Η ιστορία τους , όμως , είναι πάρα πολύ περίπλοκη καθώς ακόμα και ο Thanos είναι τεχνικά μιλώντας ένας εξ αυτών των Eternals. O ρόλος που φημολογείται ότι θα υποδυθεί η Ανζτελίνα μας , η οποία έχει ξανά στο παρελθόν υποδυθεί χαρακτήρα κόμικ – αν και πιθανότατα θα επιθυμεί μάλλον να το ξεχάσει και η ίδια – στην ταινία Wanted (ναι με τον James Mcavoy και τον Chris Pratt) , ονομάζεται Σέρσι (Sersi) , η οποία είχε ένα love story  με τον χαρακτήρα Ikaris , ενώ στα κόμικς έχει εμπλακεί πολλές φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας μέχρι που εγκαθίσταται στη Νέα Υόρκη και γίνεται για ένα φεγγάρι – ναι και αυτή- μέλος των AVENGERS.

Eternals_Sersi

Ακόμα , σύμφωνα με τις αναφορές , η ταινία ίσως είναι ένα Origins Story με την Σέρσι να ξεκινάει χωρίς να θυμάται την ταυτότητά της. H MCU ίσως προσπαθήσει να επεκτείνει και άλλο το σύμπαν που έχει ήδη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη , δεδομένου ότι οι εν λόγω χαρακτήρες είναι οριακά αθάνατοι και θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε περαιτέρω ταινία της Marvel.

 

Απάντηση