Ο “ενθουσιασμός” μας για την πρεμιέρα της mid-season του Suits θα μπορούσε να συνοψιστεί σε όλα τα giphακια με τις γκριμάτσες του Luis που κυκλοφορούν αλλά κάτι τέτοιο θα μας έριχνε εκτός προϋπολογισμού με το χώρο που θα χρειαζόμασταν για να τα φιλοξενήσουμε. Αλλά όχι και να μπούμε μέσα για το Suits! Πολύ περισσότερο για την πρεμιέρα της mid-season του. Βασικά και αυτό το 1mb που ξοδεύουμε για πάρτη του πολύ του είναι. Μήπως να μην ανεβάσουμε καν αυτό το άρθρο?

Όπως καταλάβατε η πρεμιέρα του Suits δεν μας άρεσε καθόλου και δεν αξίζει δράμι της δημιουργικής μας γραφής αλλά ας όψεται το ότι κάποιοι από μας υπομείναμε 7 ολόκληρες σεζόν και έχουμε περίσσεια χολή να στάξουμε μετά από μια ζόρικη μέρα στη δουλειά κι έτσι θα την πληρώσει το Suits που του αξίζει κιόλας στην τελική:

Θυμάστε καθόλου πώς ξεκίνησε η σειρά; Και να θυμάστε κανένα νόημα δεν έχει γιατί αυτό που βλέπουμε σήμερα καμία σχέση δεν έχει με αυτό που σας τράβηξε το ενδιαφέρον. Που αν δεν ήσασταν φοιτητές νομικής ή ασκούμενο-νέοι δικηγόροι δεν θα έπρεπε καν να σας είχε τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά τέλος πάντων. Νομικάριος του Harvard που αποβλήθηκε, το ριξε στα ντίλια για να τα βγάλει πέρα και βρίσκεται ξαφνικά να προσλαμβάνεται σε μια μεγάλη δικηγορική εταιρεία σε ουρανοξύστη του Μανχάταν δίπλα στον πιο badass και ποτέ τσαλακωμένο δικηγόρο του NYBar όπου χάρη στη ειδητική του μνήμη ξεφτιλίζει τους αριστούχους απόφοιτους του Harvard τον έναν  μετά τον άλλο σε υποθέσεις εκατομμυρίων (Έρμοι δικηγόροι των mailrooms του Μανχάταν και καταθέσαντες μικροδιαφορών στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας). Αλλά πόσο badassιλίκι να αντέξουμε, πόσο firm=family να καταπιούμε, πόση υπομονή να κάνουμε για να φιλήσει ο Harvey την Donna ή η Donna τον Harvey, πόσα ηγετικά λογύδρια και πατροναρίσματα της Jessica να δούμε να πάνε στράφι; Η σειρά έχει χαθεί σε έναν σαχλό-ανιαρό μοτίβο χωρίς κανένα, έστω νομικίστικο ούτε καν νομικό, background και χωρίς καμία διάθεση ανάκαμψης όπως περίτρανα μας απέδειξε και η πρεμιέρα της mid-season: Πάλι η firm απειλείται, πάλι θα πληγωθούν ανά μεταξύ τους για να την σώσουν, πάλι το ένστικτο του Mike θα αποδειχτεί αληθινό, πάλι ο Harvey με την Donna θα πουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει μεταξύ τους και αυτό θα επηρεάσει την σχέση κάποιων από τους δύο κοκ.

Κοντολογίς πιο πολύ ενδιαφέρον θα μπορούσε να βρει ένας μη Βρετανός στο ότι φάνηκε η ραφή του παλτού της Meghan Markle  σε κάποια πριγκιπική εμφάνιση, παρά στο να συνεχίσει να βλέπει Suits.

Peace

Louis Litt Wonder GIF by Suits-downsized_large

Απάντηση