Το λοιπόν, μετά την πικρή αίσθηση που άφησε για αρκετούς από εμάς η πρώτη σεζόν του The Rings of Power, έχουμε το πρώτο teaser trailer της δεύτερης σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου του 2024. Ανυπομονεί κανείς;

Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από τα όσα είδαμε στο teaser trailer της δεύτερης σεζόν. Οι δημιουργοί της σειράς μας άφησαν να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα γεγονότα της δεύτερης σεζόν, τα οποία θα περιστρέφονται γύρω από την κατασκευή των δαχτυλιδιών της δύναμης, μιας και ήδη είδαμε τέσσερα εξ αυτών , τρία ήδη φορεμένα στα χέρια των ξωτικών και ένα να παραδίδεται στο νάνο Ντούριν τον τρίτο.

Το πρόσωπο του Σάουρουν μας φανερώνεται ήδη από το teaser trailer: Ο Charlie Vickers που υποδύθηκε τον Halbrand στην πρώτη σεζόν της σειράς επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν ως ξωτικό στη βάση της γνωστής από το πρωτότυπο υλικό ικανότητας του Σάουρον να αλλάζει μορφές. Η απόδοση της μορφής του Σάουρον όταν αυτός προσεγγίζει τα ξωτικά και εμπλέκεται στην κατασκευή των δαχτυλιδιών της δύναμης είναι ο, τι πιο πιστό στο πρωτότυπο υλικό μας έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι δημιουργοί της σειράς.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πως θα καταφέρει ο Σάουρον να ξεγελάσει τα ξωτικά και κυρίως πως η Γκαλάντριελ θα παρασυρθεί στην παραλαβή ενός τόσου ισχυρού δώρου κατασκευασμένου από τον μεν έμπιστο της Κελεμπρίμπορ, συνεπικουρούμενου, όμως, από ένα άγνωστο τελείως ξωτικό, που φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά. Πώς θα καμφθούν αυτή η υπέρμετρη καχυποψία και επιμονή που της αποδόθηκαν στην πρώτη σεζόν;

Κατά τα λοιπά, o Άνταρ επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν, μάλλον για να παλέψει για την χειράφετηση των Ορκς (sic) [Δείτε περισσότερα εδώ: Adar: “Τα Orc δεν έχουν αφέντη” (sic)], καθώς και για να τα οδηγήσει στη γη της επαγγελίας των παραδομένων στη φωτιά και στη στάχτη Southlands. Αετοί πετούν στο Νούμενορ, το Μπαράντ Ντουρ σηκώνεται με μία κίνηση των χεριών του Σάουρν και εννιά (;;;) δαχτυλίδια πετάγονται στη φωτιά.

Συμπερασματικά το trailer δεν κατάφερε να καλλιεργήσει hype για τη δεύτερη σεζόν, γεγονός που, μάλλον, οφείλεται στο τι έχει προηγηθεί με την πρώτη σεζόν. Περισσότερο hype δημιουργήθηκε με την ανακοίνωση του The Hunt for Gollum, με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Andy Serkis και τον Peter Jackson σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Δείτε το teaser trailer της δεύτερης σεζόν εδώ:

Απάντηση