Ιούνιος. Καλοκαίρι 2019. Πέρασε και η ισημερία. Όλα καλά, οπότε μπορούμε να ψάξουμε και φέτος σε ποιο φεστιβαλάκι θα πάμε. (Ελπίζουμε, πέρυσι, ότι κατάφερες να πείσεις τη μουρόχαυλη την παρέα σου να ακολουθήσει!)

Λίγο μακριά από την πρωτεύουσα, αλλά μία επιλογή για εκδρομή σε χωριό και μουσικές: Οι γιορτές της Γης στη Βλαστή Κοζάνης, 10 έως 14 Ιουλίου. Πρόκειται για μια οικολογική γιορτή στη Βλάστη Κοζάνης, ένα ορεινό χωριό της Δυτικής Μακεδονίας, σε υψόμετρο 1.240 μέτρων. Μια πρόταση εναλλακτικών διακοπών, μια πρόταση πολιτιστική, μια πρόταση διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου, ακόμα και μια πρόταση εναλλακτικής διατροφής. Line up δυνατό με:
fundracar, social waste, θραξ πανκc, oratnitza, banda entopica, radiosol.

Παραμένοντας στα βουνά πάμε προς τα δυτικά της Πίνδου, στη Βωβούσα, το Vovousa Festival, κατά 13-20 Ιουλίου. Η θεματολογία του φεστιβάλ εστιάζει στο ορεινό υψόμετρο, την προστασία της φύσης και είναι αφιερωμένο στους νέους και τις Τέχνες. Μέσα από εκδηλώσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ντοκιμαντέρ, συναυλίες και εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, για φιλότεχνο κοινό, και εναλλακτικό τουριστικό προορισμό, το βουνό και το ποτάμι.

Άμα πάλι θες να αλλάξεις τον αέρα σου, μεν, αλλά μην πάθεις και ποιότητα, προτείνω Εύβοια και Revision festival, 10 με  15 Ιουλίου. Στα Βασιλικά για να έχεις κι βουνό και θάλασσα και tranceμουσικές.  Δραστηριότητες και δυνατό lineup για κάθε γούστο: DarkElf, Eternity,  Kaos, Ritual, Witchcraft , Yu-Chaos.

Και επειδή η Εύβοια είναι in, πας λίγο από το Revision και πας και από Αγία Άννα να κόψεις φάση. 10 με 14 Ιουλίου το Beach Party Festival, στην Αγία Άννα. Μουσικές για κάθε γούστο και ηλικία, σε ένα πανέμορφο μέρος για διασκέδαση και ξεκούραση.  Θα παίξουν άπειροι καλλιτέχνες από ΤαφΛάθ, Χαρούλη, Γραμμένο και Φραγκιαδάκη μέχρι Πυξ Λαξ, Light, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Υpo, Snik και Μαζωνάκη.

Κοντά στην Αθήνα, συνδυάζει δάσος και θάλασσα. 19-20-21 Ιουλίου το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας. Το όγδοο κατά σειρά πλέον φεστιβάλ με Locomondo, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ματούλα Ζαμάνη, Γιάννη Χαρούλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Αξιόπιστο και χαλαρωτικό.

Δεν θες Εύβοια; Ούτε Αρβανίτσα;; Άντε λίγο πιο τροπικά, στο Dreamland Festival. Πού αλλού;;; Μα στην μαγευτική Αρχαία Ολυμπία, 26 έως 28 Ιουλίου. Hiphop και djs για όλα τα γούστα. Με ΤΖΜΛ, Madclip, Anser,  Fy, Abovethehood, Βέβηλο, Snik, Υποχθόνιο και Καταχθόνιο.

Θα πετυχεθούμε κάπου εκεί. Staycool.

Απάντηση