Η συμμετοχή του Peter Dinklage στο Infinity War φημολογούνταν αρκετό καιρό μέχρι να επιβεβαιωθεί κάπου στα μέσα Μαρτίου με την δημοσίευση του poster της ταινίας με το πλήρες casting.

Ήδη οι fans προσπαθούσαν να “μαντέψουν” τον χαρακτήρα τον οποίο θα ενσάρκωνε. Με την επίσημη ανακοίνωση οι διάφορες θεωρίες βάλανε φωτιά στα πληκτρολόγια κι οι περισσότεροι έκλειναν πως μάλλον επρόκειτο για τον Pip the troll . Βασικό επιχείρημα της θεωρίας αυτής ήταν μια φωτογραφία του Dinklage που κυκλοφόρησε η Daily Mail μέσα από ένα κομμωτήριο της Νέας Υόρκης.DbKNJDHU8AAo7ko Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Dinklage φαίνεται να φτιασιδώνεται σε ένα λουκ που παραπέμπει αναμφισβήτητα στον Pip the troll.  Η θεωρία ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο δημιουργούς του Deadpool, Robert Liefeld τουίταρε σχετικά:

Μια λιγότερο αποδεκτή θεωρία ήθελε τον Peter Dinklage να υποδύεται τον MODOK (Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Computing και μετέπειτα Killing) ένα τεράστιο, περίεργο και παραμορφωμένο κεφάλι στηριγμένο σε ένα πετούμενο μηχανισμό με μικροσκοπικά χέρια και πόδια, φουλ εξοπλισμένο, πανίσχυρο διανοητικά και με τηλεκινητικές δυνάμεις μεταξύ των άλλων. Η θεωρία αυτή όμως γρήγορα έχασε έδαφος, δεδομένου ότι ο MODOK δεν συσχετιζόταν με τον Thanos, main villain του Infinity War, σε αντίθεση με τον Pip the troll.  Παρ’ όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του casting, ανατέθηκε από την ComicBook.com στην BossLogic να σχεδιάσει το παρακάτω:

Και οι δύο θεωρίες όμως έχασαν έδαφος όταν οι σκηνοθέτες του Infinity War, Russo Bros, θέλησαν να μας τσιγκλίσουν δηλώνοντας πως ο Peter Dinklage θα είναι “αναγνωρίσιμος” στον χαρακτήρα τον οποίο θα ενσαρκώσει. “Μπορεί να μην το βρούμε με την πρώτη αλλά σίγουρα θα τον αναγνωρίσουμε.” Τη συγκεκριμένη δήλωση ήρθε και συμπλήρωσε το κλιπάκι που δόθηκε στη δημοσιότητα από την GMA στις 19.04 στην αρχή του οποίου ο Captain America, η Black Widow και ο Falcon παλεύουν με τον στρατηγό του Thanos Corvus Glaive και την γυναίκα του Proxima Midnight τους οποίους φαίνεται να καταφέρνουν να τους κερδίζουν. Τα στιγμιότυπα της μάχης ακολουθεί ένας πολύ σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο ηττημένων villains κι η φωνή του Corvus Glaive έκανε πολλούς να πειστούν πως πρόκειται για την φωνή του Peter Dinklage.

https://www.youtube.com/watch?v=EfypiGi3K-I

Απέμειναν λίγες μόνο μέρες μέχρι να λυθεί οριστικά το μυστήριο, οπότε ας κάνουμε υπομονή. Η θεωρία Corvus Glaive είναι μάλλον η επικρατέστερη και μένει να τη δούμε να επιβεβαιώνεται. Παρά ταύτα, οι υποστηρικτές της θεωρίας Pip the troll δεν χρειάζεται να πάψουν να ελπίζουν, καθότι το ζήτημα της φωτογραφίας δεν έχει απαντηθεί και πολύ σύντομα, τον Μάη του 2019, έρχεται κι η επόμενη ταινία Avengers.

*Για τους fans του Peter Dinklage και τους fans του Game of Thrones αναδημοσιεύουμε αυτούσιο ένα απόσπασμα από άρθρο της σελίδας ComicBook.com που σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρον: This would make a certain amount of sense, if true. Dinklage is best known for playing silver-tongued negotiator Tyrion Lannister on Game of Thrones, and as any fan who read Marvel’s 2010s “Infinity” storyline already knows, Corvus Glaive plays a silmilar role in Thanos’s army. One of the most memorable early scenes of “Infinity” is when Corvus Glaive comes to an alien throne room solo and unprotected, never losing his cool as he tells his enemies of Thanos’ wrath – and the horrible sacrifice they have to make, in order to avoid it. The scene establishes Glaive as the sort of slick-talking envoy that could inspire the fear of Thanos in anyone who listened – which is exactly the connections Game of Thrones fans will make if (when?) it finally clicks that the voice they’re hearing form Glaive is Dinklage’s.

Πηγές:

ComicBook

MOVIEWEB

Nerdist News

Απάντηση