Για άλλη μία χρονιά το Comicdom Con Athens, το τριήμερο γιορτής της 9ης τέχνης των comics, έρχεται να γεμίσει τους χώρους της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (Μασσαλίας 22) και του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 31) στην Αθήνα. Από την Παρασκευή 20/4 έως και την Κυριακή 22/4, μπορείτε να εισέλθετε δωρεάν στους διάφορους χώρους του φεστιβάλ και να βυθιστείτε στον μαγικό και εθιστικό αυτόν κόσμο των comics.

Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε εκθέσεις, sketch events, προβολές, να λάβετε μέρος στα διάφορα workshops, να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις νέων τίτλων και φυσικά, τον διαγωνισμό cosplay που θα λάβει χώρα. Αν πάτε από νωρίς μάλιστα, θα αντικρίσετε πιθανότατα πολλούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες ταινιών, σειρών, comics και manga (κάποιες από τις στολές των παιδιών είναι πραγματικά εξαιρετικές!). Έξω από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ο δρόμος κατακλύζεται από κόσμο, στολές και χρώματα και αξίζει να κάνετε μία βόλτα από τους χώρους της έκθεσης. Μην ξεχάσετε να περάσετε και από το bazaar καταστημάτων και εκδοτικών οίκων, όπου μπορείτε να βρείτε γνωστούς τίτλους και να ανακαλύψετε πολλούς καινούργιους!

Comicdom2018

Ακόμη, πολλοί καλεσμένοι, Έλληνες και ξένοι δημιουργοί της 9ης τέχνης, θα βρίσκονται στους χώρους του φεστιβάλ, περιμένοντας τις καταιγιστικές ερωτήσεις μας! Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης και παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς του φανς, όπως και την απονομή των ελληνικών βραβείων comics 2018.

Οπότε, είτε είστε φανατικός με τα comics, είτε θέλετε να γνωρίσετε τον φαντασιακό αυτό κόσμο για πρώτη φορά, αυτό το φεστιβλ είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Ακόμη και αν νιώθετε ότι δεν σας αγγίζει τόσο πολύ η 9η τέχνη, μία πρωινή ή απογευματινή βόλτα στο χώρο των εκθέσεων μπορεί να σας αλλάξει γνώμη και να δείτε και να μάθετε πολλά για αυτήν. Άλλωστε αν μπεις, δύσκολα θα βγεις γρήγορα. Με τόσους τίτλους και events, χάνεις την αίσθηση του χρόνου!

Για περισσότερες πληροφορίες: Comicdom.gr

Με στόχους την προώθηση και διάδοση της 9ης τέχνης των comics στην Ελλάδα, η δραστήρια ομάδα του Comicdom ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1996 και επισημοποιήθηκε το 2004, με την ίδρυση της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Comicdom Press. Η ηλεκτρονική σελίδα της, Comicdom.gr, άνοιξε τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς και έκτοτε συγκεντρώνει πλήθος αναρτήσεων, ειδήσεων, συνεντεύξεων και κριτικών γύρω από τον κόσμο των comics. Με χρονιά έναρξης το 2006, το διεθνές φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens, διοργανώνεται για 13η χρονιά φέτος, στους χώρους της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης και του Γαλλικού Ινστιτούτου, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Απάντηση