Μετά από 23 επεισόδια, 16+2 πόλεις και 13+2 διαφορετικές χώρες το Sense8 έφτασε στο τέλος του μ’ ένα δίωρο επεισόδιο από εσάς για εσάς.

Με το ίσως πιο αποδεκτό για τους φανς φινάλε σειράς τέλειωσε το Sense8 στις 8 Ιουνίου. Το ξαφνικό κόψιμο της σειράς από το Netflix κι η επαναφορά του μετά από την πίεση του κόσμου για ένα τελευταίο επεισόδιο δεν άφησε περιθώρια για δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ιστορία έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσπαθώντας να μην αφήσει κανένα απογοητευμένο. Οι δημιουργοί σίγουρα θα είχαν να δώσουν πολλά ακόμα στην ανάπτυξη της υπόθεσης, αλλά δεδομένων των συνθηκών κλέισανε την σειρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας παράλληλα το δικό τους μήνυμα για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, την αγάπη, που ούτως ή αλλως διέτρεχε την σειρά εξ αρχής. Έτσι αποχαιρετούν και τους φανς σ ‘αυτό το τελευταίο επεισόδιο: Amor vicit omnia, η αγάπη νικάει τα πάντα.

Με τη σειρά μας αποχαιρατάμε το Sense8 με κάποια από τα καλύτερα στιγμιότυπα που ετοίμασαν οι συντελεστές για το φινάλε της σειράς και το καταπληκτικό Ι Feel U των Depeche Mode

(Ναι, ο Mr Hoy είναι ο Radagast από το Hobbit)

 

 

 

Απάντηση